e-Learning Portal for Mandarin Education

Some of the videos on this website are Flash videos, so they cannot be watched on smartphones or tablet personal computers. Please use laptops or desktop computers to watch them.

home » News Today

地球小姐 政大劉琦最上鏡

Description:

今年18歲,來自臺灣的美少女劉琦,甜美的臉蛋,迷人的笑容,讓她榮獲2011年 地球小姐選美賽的 「最上鏡頭獎」,也是唯一入圍16強的華人佳麗。

地球小姐選美賽 總部設在菲律賓馬尼拉,號稱是全球第3大選美活動,今年邁入第11屆,84位來自世界各地的佳麗,齊聚一堂,藉由選美,宣揚環保的理念。配合聯合國「國際森林年」的主題,今年活動聚焦在森林發展及永續的重要性。選美活動期間,包括劉琦在內,每位佳麗在菲律賓東奔西走,宣導植樹、綠化等觀念。

劉琦就讀於政治大學外交系,2008年就曾榮獲全美台灣妙齡小姐,她也在地球小姐官網中,介紹臺灣垃圾分類和資源回收的成果。可惜這次地球小姐評審似乎偏好 南美洲美女,前4名當中,由南美洲佳麗包辦3席。各位佳麗將在回國後,把學到的環保經驗分享給國人,用美麗喚醒大家的環保意識。

Viewed(1317)

  
荷蘭大使愛臺灣 獲頒獎章
寶島道地美食 法韓齊飄香
不丹皇后耳環 臺設計師巧手
韓戰救同袍 華裔老兵獲授勳
捐血小板200回 臺商陸居冠
臺生獻廚藝 加國以食會友

Recommended Window Size 1024*768 Recommended Browser: IE 7.0 and above. © O C A C , Republic of China (Taiwan) Alright reserved.

About us | Contact us | Links | Site map |