e-Learning Portal for Mandarin Education

Some of the videos on this website are Flash videos, so they cannot be watched on smartphones or tablet personal computers. Please use laptops or desktop computers to watch them.

home » News Today

亞洲電視獎 公視抱大獎

Description:

拿下亞洲電視獎最佳連續劇,公視總經理曠湘霞,開心上台領獎。第16屆亞洲電視獎,在
新加坡盛大舉行,每年都有13個國家,超過一千個戲劇節目來角逐相關獎項。

今年台灣是由大愛台跟公視,分別以「我愛美金」與「他們在畢業的前一天爆炸」入圍多項獎項,最後公視的「他們在畢業的前一天爆炸」打敗日本、香港、新加坡,拿下最佳連續劇大獎。

這部講述校園霸凌的迷你劇,也曾拿下台灣金鐘獎,如今又得到國際獎項肯定,讓公視總經理喜出望外。另外,在女主角獎項呼聲極高的琇琴跟李淑楨,雖然最後敗給香港演員佘詩曼,不過,大會最後還是頒給李淑楨以及大愛台「我愛美金」,「最佳推薦獎」的肯定。

Viewed(1302)

  
荷蘭大使愛臺灣 獲頒獎章
寶島道地美食 法韓齊飄香
不丹皇后耳環 臺設計師巧手
韓戰救同袍 華裔老兵獲授勳
捐血小板200回 臺商陸居冠
臺生獻廚藝 加國以食會友

Recommended Window Size 1024*768 Recommended Browser: IE 7.0 and above. © O C A C , Republic of China (Taiwan) Alright reserved.

About us | Contact us | Links | Site map |