e-Learning Portal for Mandarin Education

Some of the videos on this website are Flash videos, so they cannot be watched on smartphones or tablet personal computers. Please use laptops or desktop computers to watch them.

home » News Today

荷蘭大使愛臺灣 獲頒獎章

Description:

胡浩德曾駐台八年,退休後決定在台灣定居,一年前拿到永久居留權後,便住在台南。喜愛台灣歷史的他,談到三百年前荷蘭曾統治台灣的過往,更表示自己現在台南的住所,地底下也藏了荷蘭的遺跡。

除了台灣史,最讓他對台灣感興趣的莫過於原住民文化了。胡浩德還曾入籍屏東霧台魯凱族,提到最熱愛原住民文化哪個部分,話匣子一開就停不下來。

胡浩德愛台灣,從吃的住的到交通,全都很台客,甚至還把自己旅遊台灣鄉鎮經驗出成書,身為台灣文化親善大使,他更要對沒來過台灣的外國人,大聲呼籲。

對著鏡頭喊話,胡浩德說,希望能讓更多外國人,也來體驗一下這裡濃厚的人情味跟美食,保證一定也會像他一樣愛上台灣。

Viewed(1862)

  
荷蘭大使愛臺灣 獲頒獎章
寶島道地美食 法韓齊飄香
不丹皇后耳環 臺設計師巧手
韓戰救同袍 華裔老兵獲授勳
捐血小板200回 臺商陸居冠
臺生獻廚藝 加國以食會友

Recommended Window Size 1024*768 Recommended Browser: IE 7.0 and above. © O C A C , Republic of China (Taiwan) Alright reserved.

About us | Contact us | Links | Site map |